Billigt flyttefirma - Billig flytning i København og omegn

Med et billigt flyttefirma kan din flytning gøres billig og overskuelig. At flytte kan være en omvæltende proces, der kræver meget forberedelse og hårdt arbejde. Fag Flyt hjælper vi dig godt igennem flytteprocessen i København eller omegn.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores flyttemænd har mange års erfaring og ekspertise, hvad angår flytning til privat og erhvervsflytning. Vi er et billigt flyttefirma i København, der påtager os alle former for flytninger både indlands- og udlands. Ingen opgaver er for store eller små til os. Vi hjælper med billig flytning i København og omegn, og vi klarer opgaven effektivt og hurtigt. 

Fokus på tryghed

Vi ved, at det i mange tilfælde er grænseoverskridende at overlade sin flytning til en fremmed person, der skal håndtere dine dyrebare møbler mv. Derfor har vi stort fokus på tryghed til en billig pris, når du benytter os som dit flyttefirma. Vi vil gøre vores ypperste for at sørge for, at din flytning i København eller omegn sker på tryggeste vis med et billigt tilbud. 

Vi passer på dine ting, som var de vores egne. Du kan trygt overlade opgaven til os, og vi sørger for at fragte dine ejendele fra A til B i Købehavn og omegn med stor sikkerhed. Alt dette, uden at skulle betale en stor sum for det – vi er nemlig et flyttefirma, der klarer opgaven ganske billigt.

Billigt flyttefirma

Derfor bør du vælge et flyttefirma i København eller omegn

Der er mange gode grunde til at vælge et billigt flyttefirma, når du skal flytte ud af din bolig i København eller omegn. Med det rigtige firma vil du kunne overlade alt arbejdet til professionelle, hvilket på længere sigt vil føre til en billig flytning, fremfor at skulle klare arbejdet selv.

Der kan være mange besparelser ved at vælge et billigt flyttefirma fra København eller omegn. Hvis du overvejer håndtere flytningen alene, skal du først og fremmest være opmærksom på, at du skal leje et køretøj, der er stort nok til at kunne fragte alle dine møbler. Et sådan køretøj er ikke billigt og er i mange tilfælde svært at håndtere, hvorfor du med fordel kan overlade arbejdet til professionelle. Vores lastbiler kan rumme alle dine møbler på én gang, hvilket kan føre til mange omkostningsbesparelser, og dermed en billig flytning. 

Fagflyt er et billigt flyttefirma, der kan hjælpe dig med alt fra nedpakning, udpakning og transport af dit hus eller kontor i København eller omegn. Du kan derfor overlade hele processen til os og i stedet koncentrere dig om andre dele af din flytning. Derudover slipper du for de tunge løft. For uprofessionelle er flytning ofte en fysisk hård og uoverskuelig proces, der kan føre til rygskader mm, hvorfor det kan være en god idé at benytte et professionelt flyttefirma.

Hvad koster et billigt flyttefirma?

Vil du opnå en billig flytning i København eller omegn? Prisen på et flyttefirma er meget varierende og afhænger af opgavens størrelsen. 

Vores priser afhænger først og fremmest af størrelsen på flyttebilen, hvor mange flyttemænd der skal bruges til opgaven, samt opgavens omfang. Vi ønsker at være det bedste flyttefirma i København, der samtidig klarer opgaven billigt. På vores hjemmeside kan du læse meget mere om vores priser.

Hvis du ønsker et billigt flyttefirma til erhvervsflytning i København eller omegn, står vi klar til at hjælpe jer. Flytning til erhverv er en anden proces, og en billig pris vil afhænge af opgavens størrelse. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, hvor vi vil forsøge at finde en billig pris i forbindelse med jeres flytning. 

At flytte er sjældent en billig udgift, men vi vil forsøge at finde et tilbud til dig, således at du kan klare flytningen til en så billig pris, som muligt.

Hjælp til billig flytning i København

Vil du gerne have så billig flytning som muligt, er der forskellige ting, du kan gøre. For at det bliver billigt for dig, kan det være en fordel at pakke dine egne ting ned. Dette skal du dog være opmærksom på kan tage længere tid, end hvis du bruger professionelle flyttemænd til opgaven i København.

Vores flyttefirma har dygtige medarbejdere, der gerne giver en hånd med, når der skal pakkes ned ved flytning. De er udlært i, og erfarne med nedpakning på en effektiv, men sikke måde, som sikrer, at dine ejendele kommer hele og sikre frem til den endelige destination.

Når vi kommer til flytning hos dig, kan vi både tage den nødvendige pap, flyttekasser og lignende med, netop for at passe på dit indbo. Dette er dog ikke et krav for brug af vores service, og derfor kan du også selv skaffe dette, så vores flytte mænd blot kommer forbi og hjælper til en billig flytning København.

Et flyttefirma med den rette målsætning

Vi går langt mere op i, at det skal være en god og tryg oplevelse for dig, som kunde, når vi kommer og hjælper med en flytning, end at den skal være billig. Derfor er vi nødvendigvis heller ikke det billigste flyttefirma, men du kan føle dig ganske tryg. Lad os tage en snak om et tilbud på en flytning  – kontakt os gennem vores kontaktformular eller direkte på telefon: +45 32 96 96 98.

Sammen kan vi finde en god løsning, som både passer ind i dit budget, men som også skaber en god oplevelse med flytningen. Du kan også få opbevaret dine ting billigt på vores lager i København, hvis ikke alle ting skal med videre. Læs mere om vores opbevaringsmuligheder her.

Læs også om elpriser time for time her. 

Priser for Fag Flyt flyttemænd

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)

FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål omkring billigt flyttefirma.

Den billigste løsning er naturligvis at pakke alle sine ting og transportere dem selv. Dette kan dog både være en tidskrævende og hård opgave, da tungere møbler hurtigt kan blive en udfordring, og der kan være behov for at køre flere gange. Derfor kan det godt betale sig at få hjælp fra et billigt flyttefirma.

Er du på udkig efter et tilbud på en flytning, så du kan opnå en billig flytning? Et billigt flyttefirma vil typisk have en pris på omkring 400 kr i timen for en enkelt flyttemand. Dette er dog uden transport. Skal der også transport med, kommer vi op og rammer omkring de 600 kr. 

Hvis du er ude i god tid, kan du med fordel indhente tilbud fra forskellige flyttefirmaer og vælge det billigste, hvis dette er behovet. Er det ikke kun et billigt flyttefirma, du er på udkig efter, men også ét, du kan føle dig tryg ved, kan står Fag Flyt klar til at hjælpe.

Skal du flytte til eller fra København, kan du med fordel bruge Fag Flyt til din flytning. Vi har nemlig gode priser på flyttemænd, transport, materialer, høj tryghed og kvalitet. Dette betyder også, at du kan være sikker på, at det hele når frem i samme stand, som det tog af sted i.