FLYTTEFIRMA GLOSTRUP - FIRMA MED MANGE ÅRS ERFARING

Fag Flyt er et professionelt og erfarent flyttefirma, som flytter for dig i Glostrup og på hele Sjælland herunder også i vestegnen. Vi hjælper dig sikkert og trygt igennem din flytning og sørger for, at dine ting bliver fragtet fra A til B uden at tage skade.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Flytning i Glostrup for både privat og erhverv

Vi er et fleksibelt flyttefirma, som har stort fokus på en effektiv kundeservice og kundetilfredshed. Når du står overfor en kommende flytning, kan dette for mange godt virke uoverskueligt. Vi ønsker derfor at skabe en flytning, som fungerer så effektivt som muligt, hvor du blot kan læne dig tilbage og lade os klare alt besværet for dig.

Vi kan tilmed hjælpe med at nedpakke dine ting i flyttekasser med mærker på, samt klare udpakning og montering af møbler samt nedtagning og opsætning af lamper. Alt efter, hvor meget du har brug for, vil vores flyttemænd være klar til at hjælpe.

Vi tager os af flytninger for både privat og erhverv. Hvis du står og skal flytte dit firma i Glostrup, vil vi hos Fag Flyt være med dig hele vejen. En stor flytning kræver nemlig stor planlægning af tid, effektivitet og økonomi. 

Disse er alle afgørende faktorer for en god flytning. Hos os er intet for stort eller for småt, så kontakt os endelig for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

Flyttefirma i Glostrup

Et flyttefirma i Glostrup med attraktive og gennemskuelige priser

Hos Fag Flyt kører vi med faste priser, uanset om du bor i København eller i Glostrup. Vi tror på, at priser bør være gennemskuelige og fastlagte fra starten af, så du ikke vil opleve fordyrende overraskelser undervejs. Vi vil være et flyttefirma, som er til at stole på. Vi har derfor lavet en oversigt over alle vores priser, så du kan se, hvad vi tilbyder og for hvor meget. Det kan vores tideligere og nuværende kunder, som fx Københavns Kommune godt lide.

Bemærk at vores prisliste kun er for private flytninger. Hvis du mangler flyttemænd til en erhvervsflytning, vil en konsulent komme forbi og kigge på opgaven, for derefter at komme med et skræddersyet tilbud og prisliste, som er lavet specielt til dit projekt.
Vi medbringer desuden altid selv alle materialer, som skal bruges til din flytning, dette inkluderer flyttekasser, flyttehejs og andre flyttematerialer til at pakke og afmontere med.

Du har altid mulighed for at få et gratis og uforpligtende flyttetilbud, du kan blot ringe på 32 96 96 98 eller udfylde vores kontaktformular, hvor du formulerer, hvad vi kan gøre for dig i Glostrup. Vi vil derefter vende tilbage til dig hurtigt muligt med et godt tilbud og en god løsning.

Et familieejet firma med store værdier

I Fag Flyt har i mere end 40 års erfaring og er et familieejet flyttefirma, som er gået over generationer. Her har vores dygtige og professionelle flyttemænd flyttet for folk på hele Sjælland og ikke mindst i Glostrup.

I vores flyttefirma er de vigtigste værdier tryghed, omtanke og troværdighed, som blandt andet afspejles i det gode arbejde vi laver, med stor troværdighed, gennemførlighed og professionalitet.

Lad os hjælpe dig med din privatflytning København eller med et billligt flyttefirma, der yder en god service.

Rydning af dødsbo i Glostrup med et flyttefirma i Vestegnen

Det kan være en svær opgave at skulle flytte og administrere et dødsbo, når nogle i din familie er gået bort. Vi har mange års erfaring med rydning af dødsbo i Glostrup, i Vestegnen og på resten af Sjælland. Vi håndterer derfor netop denne flytning med ekstra tryghed, sikkerhed og omtanke for de pårørende.

Vi hjælper dig med at komme igennem en svær tid, hvor der ofte er brug for en ekstra hånd til områder som flytning. De services, vi tilbyder, i forbindelse med rydning af dødsbo er følgende:

  • Rydning af hele dødsboet – herunder også loftrum, garage, kælderrum mv.
  • Fjernelse af skruer, søm, gardiner og væghængte elementer
  • Aflæsning af gas, el & vand


Kontakt vores flyttefirma i forbindelse med netop din situation, og vi ser på, hvordan vi bedst muligt løser dit projekt og kommer med et flyttetilbud. Med os kan du føle dig set og hørt i forbindelse med dit tab, og vi tilpasser processen dine behov i denne situation.

Et flyttefirma tæt på Glostrup med lift

Det kan være svært at flytte tunge elementer fra en lejlighed på 3. etage, og derfor kan du hos Fag Flyt også få hjælp til din flytning med lift. Står du uden elevator, kommer vi gerne ud med vores kran, som med sin flytte hejs kan bære dine kasser og møbler ned.

Du slipper derfor for at slæbe tunge ting ned fra høje lejlighedskomplekser i din lejlighed i Vestegnen. Alt efter hvor og hvor højt du bor, kan vi lave et godt flyttetilbud i Glostrup til dig.

Priser for flyttefirma Glostrup

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)