FLYTNING KØBENHAVN - ALLE FLYTTEOPGAVER TIL EN BILLIG PRIS

Hos Fag Flyt er vi et hold af professionelle fagfolk og flyttemænd, som har mange års erfaring, hvad gælder både privat flytning og firmaflytning. Vi er åbne for alle former for flytninger i København, sågar også i ind- og udland. Vi er ikke blege for at påtage os store eller små opgaver, så kontakt os og få et gratis tilbud, uanset hvad du skal have flyttet.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Fag flyt - Sikker og fleksibel flytning i København

Velkommen til Fag Flyt – et flyttefirma der gør din privat- eller din firmaflytning til en leg. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at flytte trygt og sikkert, samt hjælpe dig med at pakke ned, pakke ud, afmontere møbler og tage lamper ned. Vi kalder os derfor, for et fleksibelt flyttefirma med fokus på kundetilfredshed, hvor dine ønsker og behov er vores største prioritet.

Vi har service af høj kvalitet, og vil vi gerne hjælpe dig til en billig flytning, da vi ved, hvor krævende og dyrt det kan være at skulle flytte. Vi går dog ikke på kompromis med kvalitet og service, selvom vi laver gode tilbud. Vores firma er placeret i Kastrup i København, men vi flytter også gerne for dig på resten af Sjælland.

Flytning København

Få et gratis flyttetilbud på forhånd

Hvis du ikke helt har besluttet dig for endnu, hvordan din flytning i København skal foregå, så kan du med fordel tage kontakt til os og få et helt gratis tilbud af en af vores flyttemænd. Vi går meget højt op i at være en troværdig samarbejdspartner, for vores kunder, og yde arbejde i top kvalitet til en billig pris. Det er nemlig vores kunder, vi tænker på først.

Foruden at du kan udfyldning af en kontaktformular eller foretagelse af et telefonopkald på 32 96 96 98 for at få en snak og et gratis tilbud, så kan vi også sende en af vores flyttemænd ud til dig i København for at se på dit projekt.
Hos Fag Flyt arbejder vi ud fra faste priser, der er til at forstå og gennemskue. Når du hyrer os til din flytning i København, er der ikke nogen uforudsete udgifter, som pludselig dukker op undervejs. Vi er ærlige og åbne omkring vores priser, så du ikke føler dig snydt eller taget ved næsen – en aftale er en aftale.

Som et ekstra tilbud til flytningen, så tilbyder vi også ekstra opbevaring til dig, hvis du mangler et sted til dine ejendele mellem flytninger, eller til ting, som du ikke vil af med, men du ikke skal bruge lige nu.

Erhverv eller privat flytning i København

Som et fleksibelt flyttefirma hjælper vi dig igennem hele processen og stiller både flyttemænd, flyttebil og materialer til rådighed, alt efter hvad der er nødvendigt i dit tilfælde. 

En privat flytning kan være følelsesladet, hvis man skal flytte fra sin bolig til et nyt sted. I den proces vil vi gerne påtage os det praktiske arbejde, så du kan fokusere på at få det bedste ud af din nye situation, hvad end det er alene, med en partner eller familie. Vi hjælper dig med alt fra planlægning, nedpakning, udpakning, til den sidste lampe er hængt op. 

Hvis du står overfor en firmaflytning er vi også til rådighed hele vejen gennem processen – både hvis det er en mindre eller større virksomhed. Vi har stor erfaring med at flytte for firmaer, så du kan trygt overlade projektet til os. Det gælder både hvis det drejer sig om kontor eller noget mere specielt, såsom Tivoli, som vi før har flyttet for.

Vi hjælper dig også med din kontorflytning på Amager, flyttefirma Køgeflyttefirma Hillerød og som flyttefirma i Næstved eller privatflytning København. Læs mere på siden eller kontakt os i dag. 

Priser for flytning i København

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)