FLYTTEFIRMA I HILLERØD - DIN ERFARNE FLYTTEMAND

Er du på udkig efter et dygtigt og erfarent flyttefirma i Hillerød, der både har styr på, hvordan man pakker tingene ordentligt ned, flytter uden skader, og ikke mindst leverer et godt stykke arbejde? Så er Fag Flyt den rette flytteforretning for dig.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hjælp til flytningen i Hillerød?

Med flyttemænd fra Fag Flyt flyttefirma er du sikret en god flytteoplevelse hver gang, uanset størrelsen på projektet, og om det er til privat eller erhverv. Vi har stor erfaring med både at flytte for virksomheder såvel som privatkunder, hvor flyttelæsset både har været ganske få ting og større flytninger, såsom af hele hjem i Hillerød.

Du kan med andre ord være helt rolig ved at vælge et flyttefirma som Fag Flyt APS. Vi har nemlig styr på tingene – helt ned til den mindste detalje. Du kan læse mere om vores services og priser lige her.

Flyttefirma i Hillerød

Gør flytningen til en leg med Fag Flyt i Hillerød

Flytning er for mange en uvant situation, hvor alt hvad man har kært skal proppes i kasser og pakkes væk. Det kan for mange være en overvældende opgave at pakke sit liv ned, og derfor tilbyder vi, hos Fag Flyt flyttefirma, at komme til Hillerød og pakke alle dine ejendele ned nemt, hurtigt og helt problemfrit. For os er flytning nemlig hverdagen, og derfor skal vi nok passe på dine ting, når vi flytter hos dig i Hillerød. Vi hjælper mange privatpersoner og størrevirksomheder. Blandt andet har Svane Køkkenet været meget glade for vores arbejde med dem.

Bor du på første, anden eller sågar tredje sal og skal have flyttet noget tungt ud, så frygt ej. Vi kan, ved hjælp af vores hejsesystem, sikkert og nemt føre dine tunge ejendele ud og ned fra højere etager i Hillerød. Du kan enten få én af vores erfarne flyttemænd til at styre liften for dig, eller du kan vælge at leje liften, så du selv kan gøre arbejdet.
 
Det er langt nemmere at få større og tunge ting ud af, eksempelvis, vinduet ved hjælp af en lift eller et hejsesystem, end at skulle bakse det ned og rundt på trapperne – især hvis trappeopgangen er smal og snørklet. Du er naturligvis velkommen til at kontakte vores flyttefirma og høre mere om, hvad det koster at leje en lift, eller eventuelt få én af vores flyttemænd ud til at hjælpe dig i Hillerød.

Opbevaring hos flyttefirma

Står du mellem to flytninger, eller er én af dine kære afgået ved døden, og derfor skal hjemmet tømmes. Måske har du ikke selv plads til at opbevare alle tingene, og derfor kan det være både praktisk og nemt at opbevare tingene et andet sted, hvor du ikke skal gå ind i dem eller se på dem i en ellers travl hverdag i Hillerød.

Hos Fag Flyt har vi mulighed for at opbevare alle dine ting i en beskyttet og klimakontrolleret hal i Kastrup, hvor temperatur og fugtighed hele tiden holdes stabil, så der ikke sker noget med dine ting, mens de står opbevaret hos os. Desuden har vi 24 timers døgnvagt på vores lagerhal, så du ikke risikerer at miste dine ting, mens de ligger hos vores flytteforretning.

Lyder ovenstående som noget for dig, så kontakt gerne vores flyttefirma i dag og få én enkelt flyttemand ud, en hel flok flyttemænd eller lej en lift til din flytning i Hillerød. Du kontakter os nemmest gennem vores kontaktformular, men du er også velkommen til at ringe.

Flytterengøring på Nordsjælland

Ved flytning opstår der naturligt skidt og snavs, som har gemt sig under, over og bagved møbler. Det gælder både i de private hjem såvel som hos erhverv. I den forbindelse tilbyder vores flyttefirma dig i Hillerød rengøring til attraktive priser.

Se eventuelt vores priser på flytterengøring her.

Sikker og tryg rydning af dødsbo i Hillerød

Vi tilbyder desuden også rydning af dødsbo i Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi er et flyttefirma med mange års erfaring med denne type af flytning, hvorfor vi ved denne flytning er ekstra opmærksom og flytter efter dine behov og din situation.

Det kan være hårdt, som pårørende at skulle håndtere en rydning af dødsbo, derfor kan vi hjælpe med alt fra den totale flytning, hjælp til at rydde kælderrum, garage, loft mv. Vi hjælper også gerne med at tage væghængende ting ned – alt i alt, at gøre processen nemmere og mere effektiv for dig.

Foruden selve flytningen som vores flyttemand i Hillerød hjælper med, kan vi også hjælpe med aflæsning af vand, varme, el, gas eller andre lignende praktikaliteter.

Find en kompetent flyttemand i Nordsjælland til erhverv​

Står din arbejdsplads med en flytning rundt om hjørnet, så kan vi være behjælpelige som flyttefirma. Lej flyttemænd til Nordsjælland, så du ikke selv står med den store flytning af samtlige kontorartikler mv.

Vi kan bistå med hjælp til flytning af alt fra telefoner, IT-udstyr, kopimaskiner, møbler, reoler, arkiver og meget andet. Vi ved, at det kræver meget planlægning og koordinering at få styr på en erhvervsflytning. Og det har vi, hos Fag Flyt, netop mange års erfaring med.

Mangler du derfor et flyttefirma i Hillerød eller i Nordsjælland, er du velkommen til at kontakte os for et godt flyttetilbud. Men kontakt os gerne i god tid med din eller jeres forespørgsel på erhvervsflytning, da der skal planlægges i god tid.

Med god forberedelse bliver overgangen problemfri og effektiv – så I kan fortsætte arbejdet.

Priser for flyttefirma Hillerød

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)

FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål omkring flyttefirma Hillerød.

Det er svært at sige, hvilket flyttefirma i Hillerød, der er bedst, da der findes forskellige med forskellige services. Vi vil dog altid anbefale, at du vælger ét, som opfylder netop de behov og krav, som du har til din flytning, hvad end dette er et effektivt flyttefirma eller ét, der tager hensyn og tid til netop din flytning.

Hvor mange flyttemænd, du behøver til din flytning, afhænger naturligvis af, hvor stor din flytning er, hvor store og tunge dine møbler eller andre genstande er, samt hvor hurtigt du vil have din flytning til at gå. Jo flere hænder, desto hurtigere kan du komme videre med og fra din flytning i Hillerød eller omegn.

Et flyttefirma i Hillerød, såvel som i andre byer og dele af landet, kan hjælpe med en lang række af services, herunder nedpakning, nedtagning, flytning af store og eller tunge møbler, opbevaring og meget mere. Du kan læse meget mere om, hvad Fag Flyt kan tilbyde under fanerne “Service”, “Privatflytning” og “Erhverv”.

Det er selvfølgelig forskelligt fra flyttefirma til flyttefirma, hvad der tages af priser for den enkelte service. Det kommer både an på, hvor mange flyttemænd, flyttebiler, kasser og andet materiale, du behøver. Hos Fag Flyt har vi priser startende fra 640 kr/time (ekskl. moms), som vi mener er en fair pris for vores professionelle service.