FLYTTEFIRMA HVIDOVRE - PROFESSIONEL FLYTTEMAND TIL GOD PRIS

Står du midt i en flytning, eller er der udsigter til én i den kommende fremtid, så er det måske værd at overveje, om der skal professionelle flyttemænd til. Vælger du et flyttefirma som Fag Flyt, vil du møde et professionelt team af flyttemænd, der klarer enhver opgave med smil på læben.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

En hånd til flytningen i Hvidovre?

Skal du have flyttet dine ejendele fra A til B i Hvidovre, eller skal din virksomhed flyttes til eller fra Hvidovre, så kan det være en god ide, at få erfarne fagfolk til at give en hånd med. Ved at anvende et professionelt flyttefirma får du nemlig ikke bare hjælp til at flytte tingene, men du kan også få hjælp til en masse andre opgaver omkring flytningen.

Fag Flyt kan tilbyde assistance med én flyttemand eller et helt team af flere flyttemænd, når du står med håret i postkassen ved privat flytning. Det er naturligvis også muligt at få hjælp, hvis der er tale om erhvervsflytning – både når det handler om flytning og opbevaring af mindre ting, eller hvis der er tale om flytning af en hel virksomhed eller et kontor.

Uanset, hvad du har brug for en hånd til, om det er privatflytning eller erhvervsflytning, eller om det er opbevaring af dine ejendele, så kan du finde vores priser her. Her kan du få en ide om, hvad en flyttemand koster, hvad du kan forvente eller hvad du måske kunne få brug for under en flytning fra et flyttefirma.

Flyttefirma i Hvidovre

Lad et erfarent flyttefirma klare flytningen

En flytning kan være hårdt både fysisk og emotionelt. Det ved vi alt om. At pakke hele sit hjem ned i kasser kan både være fysisk og mentalt drænende, og det kan bringe minder frem – både gode og dårlige – og derfor kan det tage lang tid og være uoverskueligt. Her kommer et godt flyttefirma, som Fag Flyt, ind i billedet.

Fag Flyt har mange års erfaring med både at pakke ejendele nænsomt ned, transportere det forsigtigt og effektivt væk fra Hvidovre, hjælpe med flytte store som små møbler, hjælpe med udpakningen og meget mere. Derfor er vi den rette ven at have, når situationen synes uoverskuelig, eller hvis projektet er blevet for stort for dig i Hvidovre.
 
Nogle gange kan der endda være brug for en hel lift til at få båret kommoden eller reolen ned fra tredje sal, eller måske har du et klaver stående, som skal med hen til det nye sted. Her har du mulighed for at leje en lift fra os, eller du kan få et erfarent flyttefirma ud til Hvidovre og hjælpe med at flytte det, så flytningen bliver en problemfri oplevelse for dig.

Opbevaring af dine ting i Hvidovre

Hvad end der er tale om en privatflytning eller en erhvervsflytning i Hvidovre, så kan det i nogle tilfælde være brug for noget opbevaring hos et flyttefirma på kortere eller længere sigt. Her kan Fag Flyt også være dig behjælpelig. Vi har nemlig en stor lagerhal, hvor vi, helt uden problemer, kan opbevare dine egendele i en periode, så du kan få styr på andre, vigtigere ting.

Vores lagerhal er både temperaturreguleret, så dine ting holdes tørre og sikre, samt overvågning og vagt på, så du ikke skal bekymre dig om at miste noget, der er i vores varetægt. Alt dette foregår ved vores hovedkvarter på Amager.

Har du brug for vores assistance i Hvidovre, eller vil du høre mere om dine muligheder hos vores flyttefirma eller få et tilbud, så kan du kontakte os via vores kontaktformular, eller ringe til os på telefon: +45 32 96 96 98. Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs også om vores services her: flyttefirma Hillerød, flyttefirma Holbæk, flyttefirma Roskilde, erhvervsflytning Amager og flyttefirma Glostrup.

Priser for flyttefirma Hvidovre

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)

FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål omkring flyttefirma Hvidovre.

For at finde det bedste flyttefirma i Hvidovre, må du igang med den helt store research. Det kan for mange godt være uoverskueligt at påbegynde denne proces. Du kan med fordel kontakte dem, som du føler, der kan hjælpe dig bedst.

Prisen er forskellig alt efter, hvilket flyttefirma du vælger, samt hvad dit behov er. Er det kun selve transporten, eller er det endda også planlægning og rengøring? Prisen vil også afhænge af selve flyttefirmaet i Hvidovre, du vælger.

Når du er igang med din research, er det vigtigt, at du ved, hvilke behov du selv har for selve flytningen. Er det prisen der er den væsentlige faktor, eller er det i hvor høj grad, du selv kan blive aflastet?

Der er mange flyttefirmaer, som tilbyder andet end bare transporten af dine møbler. Hos Fag Flyt tilbyder vi både planlægning, nedpakning, transport, udpakning, rengøring, og endvidere har du mulighed for at opbevare dine ejendele i vores opbevaringsrum.