Om os

Fag Flyt er et kendt ansigt på hovedstadens landeveje. Med mere end 40 års erfaring i flyttebranchen, har vi flyttet for folk i København, Amager og Nordsjælland til bravur.

DAGLIGE SAMARBEJDSPARTNERE

Om Fag Flyt

Med fokus på troværdighed og professionalitet har vi gennem generationer stået for, at flyttegods kommer godt og sikkert fra A til B. Vores store ønske om at udføre vores arbejde med stolthed og gennemførlighed, har sat os højt i Københavnernes øjne, og det er ofte også derfor, vi er første valg, når der skal flyttes – hvad end det drejer sig om flytning for privatpersoner eller erhvervsdrivende.

Med familien Lauritsen bag, er Fag Flyt ApS det mest troværdige flyttefirma i København, Amager og Nordsjælland. Vi er en familieejet virksomhed, der netop værner om familieværdier som tryghed, omtanke og troværdighed – det er også afspejlet i vores gode arbejde, når vi flytter med tanke på sikker levering til tiden. Fag Flyt ApS bringer flere generationer sammen, der hver især bidrager med viden og forståelse på og for forskellige områder, som alt sammen går op i en højere enhed, når vi flytter for dig.


Vi er ikke bare erfarende chauffører, men også stærk arbejdskraft. Vi tager os af de tunge løft, og tager lige så hånd om den opgave, det er, at få møbler og kasser op ad både trapper, opgange og loftrum. Når vi varetager en flytteopgave, er det fra start til slut. Det er med én ting i mente: at gøre så meget for dig, som vi kan og håbe på, at vi ses igen, næste gang du skal flytte.

Her hos Fag Flyt ApS og familien Lauritsen er det troværdighed, gennemførlighed og professionalitet, der vægter absolut højest. Det er vores fornemste opgave at udføre et godt stykke flyttearbejde for dig – så giv os et kald eller send os en mail, så vi sammen kan tage et kig på dine behov og stykke et godt og uforpligtende tilbud sammen.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.