FLYTTEFIRMA SLAGELSE

FagFlyt er et professionelt flyttefirma med tusindvis af flytninger på bagen. Ja, den er god nok. Vi har været i branchen i evigheder, og vi er gode til det, vi laver. Ring til FagFlyt allerede i dag og bestil din flytning på 32 96 96 98.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Slagelse og Vestsjælland - Ny begyndelse

En flytning behøver ikke at være en dårlig oplevelse. For mange betyder en flytning en ny begyndelse eller nyt eventyr. Måske du skal forlade reden for første gang? Eller måske du skal flytte sammen med din partner? Uanset anledning, så kan det være en følelsesmæssig oplevelse. Ting skal pakkes ned eller siges farvel til.

Hos FagFlyt vil vi gerne hjælpe dig, så godt vi kan. Vi tilbyder derfor at hjælpe med ned- og oppakning, hvis du ønsker det. Alt dette bliver udført med professionalisme, stor forsigtighed og respekt for dine ejendele.

Skal du flytte? Se priser her! 

Flyttefirma Slagelse

Brug for opbevaring?

Er der ejendele, du ikke har plads til i dit nye hjem, så tilbyder FagFlyt også at opbevare dine ting. Vi har 6 kubikmeter opbevaringsbokse (ca. 45 flyttekasser), hvori dine ejendele kan opbevares i kortere eller længere tid.
 

Flyttefirma - Korsør - Vi kører i hele Vestsjælland

Vores flyttefirma nær Slagelse har mange års erfaring med flytning – både privat og erhverv. Har du en virksomhed, der skal flytte? FagFlyt hjælper gerne. Vi tilbyder at stå for hele koordineringen og har en bred vifte af samarbejdspartnere, der gør et domicilskift til en sag uden bekymringer. Læs mere om erhvervsflytning her!

 

Ring til Fag Flyt - Flyttefirma på Vestsjælland

Leder du efter et flyttefirma nær Slagelse eller anden by på Vestsjælland? Ring til FagFlyt allerede i dag på 32 96 96 98 eller udfyld kontaktformularen her på siden med din forespørgsel, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi hjælper med privatflytning København, flyttefirma Holbækflytning København og mange andre ting.

Priser for flyttefirma Slagelse

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)