Erhvervsflytning på Sjælland - Kompetent flyttefirma

Fag Flyt er en familieejet virksomhed, som i flere generationer har planlagt og udført privat- og erhvervsflytninger i København og rundt omkring på Sjælland.
Du kan roligt overlade din næste firmaflytning til os, da vi har mange års erfaring og utallige flytninger med i bagagen. I en erhvervsflytning er tid, effektivitet og økonomi afgørende faktorer, og dette vil vi derfor altid prioritere højt for at skabe den bedste firmaflytning for dig og dine medarbejdere.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hjælp til din flytning fra start til slut på Sjælland

Ofte vil en erhvervsflytning skulle planlægges to til seks måneder før selve flytningen finder sted, men hvis I er senere ude end dette, vil dette i mange tilfælde også kunne klares. En erhvervsflytning er ofte en større flytning, som derfor ofte kræver ekstra tid at planlægge for at gøre eksekveringen af flytningen så effektiv og overskuelig som muligt.

Vi tager os naturligvis af alle dine ejendele, store som små, og pakker alt ned i flyttekasser samt flytter de større møbler og reoler, som kan kræve ned- og opsætning. Når vi arbejder med en erhvervsflytning, er det vigtigt, at alt bliver håndteret uden problemer og bekymringer, så du og dine medarbejere ikke mister unødig arbejdstid.

I jeres firmaflytning er vi derfor med jer fra start til slut, og vi har jeres behov som højeste prioritet. Derudover vil vi altid behandle jeres ejendele med stor respekt og professionalisme, så jeres ting kommer sikkert frem til tiden.

Erhvervsflytning Sjælland

Fleksible flytteløsninger, som er tilpasset dig

Når du kontakter os med en potentiel erhvervsflytning på Sjælland, vil vi altid i fællesskab finde frem til den løsning, som passer dig og din virksomhed bedst. Du kan vælge selv at gøre flytningen klar ved at pakke alt ned på forhånd, ellers vil vores dytige og veloplagte pakmestre også stå klar til at pakke alt ned for dig. Dette foregår både effektivt og omhyggeligt ved blandt andet at mærke alle flyttekasserne, så det bliver nemt at dig og dine medarbejdere at pakke ud igen. 

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsflytning på Sjælland

Du er meget velkommen til kontakte os via vores kontaktformular, hvor du blot fortæller os, hvad vi kan gøre for dig, og vil vil derefter vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at ringe på +45 32 96 96 98 eller skrive på mail info@fagflyt.dk. 

Vi vil derefter vende tilbage med et uforpligtende tilbud, samt tilbyde dig muligheden for at få en af vores konsulenter forbi din bolig eller dit erhverv, så de bedst kan vurdere din firmaflytning. Her vil vi i fællesskab gennemgå alle detaljer og de ønsker, du måtte have for din erhvervsflytning på Sjælland. 

Det er vigtigt for os, at dine ønsker bliver hørt, og at der er gennemsigtighed hele processen igennem. 

Vi arbejder desuden ud fra faste priser, som både er attraktive og overskuelige. Læs mere om vores priser til privat- og erhvervsflytning her. Når vi kommer med et pristilbud til dig, vil dette altid være foretaget ud fra en personlig vurdering af din firmaflytning samt de behov, du måtte have i forbindelse med dette. 

Vi er et fleksibelt flyttefirma med fokus på effektiv kundeservice, hvor dine ønsker og behov bliver prioriteret højt. Vi er beliggende i Kastrup, men dækker hele Sjælland lige fra Amager til Nordsjælland. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Priser for erhvervsflytning på Sjælland

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)