Flytte til Bornholm?

Skal du flytte til Bornholm? Hos Fagflyt har vi stor erfaring med både flytninger i ind- og udland, og vi har hjulpet mange familier med at flytte til Bornholm – nemt og enkelt.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Flytte til Bornholm? Lad Fag Flyt hjælpe dig

En flytning er for de fleste en stor mundfuld, men med os bag roret, garanterer vi, at din flytning kommer til at gå smertefrit og uden bekymringer. Vi har et stort fokus på at levere en god og nærværende kundeservice, så du føler dig helt tryg i processen. Lad FagFlyt stå for din flytning til Bornholm.

Nem flytning til Bornholm

Med vores professionelle service og attraktive priser bliver det dejligt nemt at flytte til Bornholm. Vores medarbejderstab er alle erfarne flyttemænd med stor ekspertise i hele flytteprocessen. Vi er desuden meget fleksible, så du kan selv vælge, hvor meget du selv ønsker at gøre. Eksempelvis koster to effektive flyttemænd og en bil 1100 kr. pr. time inkl. moms.
Flytte Bornholm

Skal du flytte til Bornholm? Vælg totalløsning fra FagFlyt

Når du skal flytte til Bornholm, er der mange praktiske ting, der skal falde på plads, men med vores totalløsning kommer det hele til at gå nemt og hurtigt. En totalløsning fra FagFlyt giver dig frihed til at koncentrere dig om andre ting, mens vi tager os af alt fra planlægning og eksekvering i forbindelse med din flytning til Bornholm. Vi står for både nedpakning, transport og udpakning, ligesom vi også klarer adskillelse og samling af møbler, nedtagning af lamper og gardiner osv. Se vores komplette prislister her.

Vi sender desuden gerne en konsulent ud inden flytningen, så du ved, hvor mange flyttekasser, du skal bruge. Du kan desuden låne flyttekasser gratis hos os.

Få et samlet tilbud på din flytning til Bornholm

Undgå bekymringer og uforudsete udgifter, når du skal flytte til Bornholm – ring til os på 32 96 96 98 og modtag et samlet tilbud på dit flytning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Står du også og skal bruge et flyttefirma Birkerød, så se mere her. 

Priser for flyttefirma Bornholm

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)

FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål omkring flytning Bornholm.

Om du skal flytte til større eller mindre kontor, er det en god idé at inkludere dit flyttefirma i din flytning hurtigst muligt i processen. Sørg for at book i god tid og rådfør dig med dine flyttemænd, så du er sikker på at skrøbeligt inventar bliver transporteret korrekt.

Det er altid vigtigt at have styr på flyttebudgettet forud for en kontorflytning. Derudover bør man have et realistisk billede af hvor meget det koster, hvis du har særligt stort inventar, som skal flyttes. Har du planer om selv at flytte dele af dit erhverv selv, så koordinér med dit flyttefirma, så de er med på hvor stor opgaven er, og kan give dig den bedste pris.

I de fleste tilfælde er det langt det nemmeste at hyre et flyttefirma til at stå for flytningen af dit inventar. Du kan med fordel selv stå for nedpakning og lade dit flyttefirma klare større emner, såsom skriveborde, skærme, sofaer og lignende.

Skal du flytte til eller fra København, kan du med fordel bruge Fag Flyt til din flytning. Vi har nemlig gode priser på flyttemænd, transport, materialer, høj tryghed og kvalitet. Dette betyder også, at du kan være sikker på, at det hele når frem i samme stand, som det tog af sted i.