FLYTTEFIRMA BALLERUP - PROFESSIONEL FLYTTESERVICE NÆR DIG

Hos FagFlyt finder du et team af professionelle og effektive flyttemænd, der har mange års erfaring med både erhvervsflytninger og flytning privat.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Dit lokale flyttefirma i Ballerup

Skal du have flyttet nogle møbler, et helt kontor eller et helt hjem, så står FagFlyt klar til at hjælpe dig. Vi har over 40 års erfaring inden for faget, og derfor kan du også være sikker på at møde et flyttefirma i Ballerup, der både ved, hvad vi laver og som har styr på tingene. Vi gør os nemlig umage for, at du får den bedst mulige oplevelse under din flytning.

Selvom vores hovedkontor ikke ligger i Ballerup, så kommer vi alligevel gerne forbi dig og laver en vurdering af, hvordan du bedst får flyttet dine ting til en fair pris. Vores flyttefirma er transparente og ærlige omkring vores priser, og derfor skal du heller ikke forvente yderligere gebyrer, når du får et tilbud fra os på din flytning i Ballerup. 

Flyttefirma Ballerup

Privat eller erhverv?

Hvad end det er en erhvervsflytning eller en privatflytning, du skal bruge hjælp til, så har vi de rette folk til jobbet. Vi har masser af erfaring med både flytninger af de mindre størrelser, samt de helt store, hvor hele hjem, hele kontorer eller hele virksomheder skal have flyttet deres ting fra A til B på nem og sikker vis.

Vi ved, at en flytning godt kan blive både uoverskuelig og hård for mange, og derfor kommer vores flyttefirma dig også gerne til undsætning i Ballerup, hvis du gerne vil have klaret hele flytningen af et professionelt flyttefirma. Vi kan både pakke dine ting ned, flytte dem og pakke dem ud igen for dig, hvis dette er behøvet. Vi medbringer naturligvis også gerne materialer.

Priser på flyttefirma Ballerup

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)