Flyttefirma Birkerød - Sikker, nem og hurtig flytning

Skal du bruge et professionelt flyttefirma i Birkerød, står vi, hos FagFlyt, klar til tjeneste. Vi har mange års erfaring med både privat flytning og erhvervsflytning, så du kan være sikker på, at dine ting er i kyndige hænder, hos os, hele vejen.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os

Hos os gælder der faste flyttefirma priser, så du kan være sikker på, at den aftalte pris holder. Vi bestræber os altid på at være fuldt transparente, så der sikres en god og tryg proces for alle involverede. 

Vi ønsker at gøre vores kunder opmærksom på, at kvalitet og pris ofte hænger sammen, og du derfor bør vælge dit flyttefirma Birkerød med omhu. Vi er klar over, at det kan være en hård og uoverskuelig proces at flytte, men med den rette hjælp kan meget af det praktiske klares hurtigt og nemt. 

Se vores flytning priser.

Flyttefirma i Birkerød

Vi hjælper med det hele

Din flytning bliver langt nemmere, vælger du at bruge os som dit flyttefirma Birkerød. Vi står klar til at hjælpe med alt fra pakning af dine ejendele, selve flytningen af dem og den efterfølgende udpakning, men det er selvfølgelig helt op til dig, hvordan vores assistance skal prioriteres.

Flyttefirma Birkerød med stor erfaring

Hos FagFlyt har vi mange års erfaring, og du kan derfor trygt overlade flytningen af dine ting til os, både når det gælder privat flytning og erhvervsflytning

Skal din virksomhed skifte lokation og inventar rykkes, har vi mange flyttemænd klar til at hjælpe. Vi klarer både flytning af  IT-udstyr, telefoner, kopimaskiner, nedtagning og opsætning af møbler, reoler og meget andet.

Vi stræber efter en problemfri flytning for dig og dit erhverv, hvor der ikke bruges unødig arbejdstid. Med den rette planlægning og kommunikation, kan selv de store flytninger forløbe hurtigt og nemt. 

Skal du derimod flytte bolig eller blot et værelse, er du også meget velkommen til at tage fat i os. Vores konsulenter vil bese dit indbo, hvorefter du vil modtage et tilbud fra vores flyttefirma Birkerød team. I samme omgang vil det blive vurderet, hvor mange flyttekasser, der er brug for til flytningen, med mulighed for at låne disse af os. 

Udfyld vores formular, ring eller skriv til os, så bestræber vi os på at vende tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Priser for flyttefirma i Birkerød

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)

FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål omkring flyttefirma Birkerød.

Hos FagFlyt er det op til kunden, hvor involverede vi skal være i flytningen. Vi står klar til at hjælpe med alt fra nedpakning af ejendele, flytning og efterfølgende udpakning.

Vi har stor erfaring med både privat flytning og erhvervsflytning, og ingen opgave er for stor eller lille. Du kan derfor trygt stole på, at dine eller din virksomheds ejendele er i kyndige hænder.

Prisen for en flytning afhænger af mange parametre, og du kan se en oversigt på vores hjemmeside. Vores konsulenter beser dit indbo, inden der aftales en endelig pris. 

Hos FagFlyt er vi, med vores store erfaring og dygtige flyttemænd, muligvis det bedste flyttefirma, du kan finde. Tag en snak med os, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.