Flyttefirma Frederikssund - professionelt flyttefirma

Mangler du et pålideligt og professionelt flyttefirma i Frederikssund, står vi klar til at hjælpe dig. Vores team består af effektive flyttemænd med stor erfaring, både når det gælder erhvervsflytning og privat flytning.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi holder til i Ballerup, men har god erfaring med at flytte rundt omkring i landet. Vi prøver altid at være så fleksible som muligt, så tag gerne en snak med os, hvis du er i tvivl om det praktiske.

Du kan regne med os

Der kan for nogen være stor usikkerhed forbundet med en flytning, og vi gør derfor altid vores ypperste for at skabe gode rammer omkring din flytteproces. Vores priser er faste, og du kan derfor regne med den pris, du får.

Kontakt os eller se yderligere information om flytning priser. Vi mener selv, at vi er konkurrencedygtige, leder du efter et billig flyttefirma, som er til at stole på, og som ikke går på kompromis med kvalitet. 

Flyttefirma Frederikssund

Flyttefirma Frederikssund for alle

Vi er et flyttefirma i Frederikssund, der både hjælper til med erhvervsflytninger og privat flytning. Det vil sige, at vi både kan klare større opgaver som flytning af kontorer og virksomheder, men hvor vi også gerne hjælper dig, der blot skal have dine møbler transporteret fra A-B.

Vi sørger for, at der er styr på tingene, så du kan koncentrere dig om andre praktiske anliggender i din flytning. Vi gør os altid umage med vores opgaver, så du kan trygt stole på, at dine ting er i gode og kyndige hænder. 

Hvor starter man?

Står du og skal kontakte et flyttefirma i Frederikssund, er vores bedste råd at få en vurdering af situationen, så du ved, hvilke flytning priser du kan regne med.

Vi hjælper gerne til med alt fra at pakke dine ting, flytte dem og pakke dem ud igen efterfølgende, men det er op til dig, hvor hjælpen skal sættes ind. 

Vi er klar over, at det kan være en utrolig uoverskuelig proces, og vi gør vores bedste for at hjælpe dig med at bevare overblikket, uanset om der er tale om privat flytning eller erhvervsflytning. 

Professionelt flyttefirma Frederikssund

Udfyld kontaktformularen på hjemmesiden, giv et kald eller skriv til os på mail, så vi finder vi den bedste løsning for din flytning sammen. 

Find flere informationer på vores hjemmeside under kontakt.

Priser for Fag Flyt flyttefirma Frederikssund

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)

FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål omkring privatflytning i København.

FagFlyt holder til i Ballerup, men hjælper også gerne til med at flytte i andre dele af landet. Kontakt os derfor for mere information om flyttefirma priser og andet.

Vi hjælper til med både privat flytning og erhvervsflytning, og vi har stor erfaring på begge områder. Vores professionelle team står klar til at hjælpe med både store og små opgaver.

Vi hjælper gerne til med alt fra at pakke dine ting, flytte dem og pakke dem ud igen efterfølgende, men det er op til dig, hvordan og hvorledes vores hjælp skal prioriteres.

Udfyld formularen på vores hjemmeside, ring eller skriv til os, så vender vi tilbage med et tilbud på din flytning hurtigst muligt.