Flyttefirma Gentofte - Lad Fag Flyt hjælpe dig

Hos Fag Flyt er vi et professionelt og erfarent flyttefirma, der har hjulpet utallige mennesker med flytning. Vi hjælper dig trygt igennem hele processen, og vi kan hjælpe med alt fra nedpakning, udpakning og transport.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Flyttefirma Gentofte - Opnå en tryg flytning

Med os som dit flyttefirma i Gentofte kan du selv vælge, hvilken grad af service, du ønsker. Måske ønsker du selv at pakke dine ting forsigtigt ned i kasser, eller alternativt kan du godt bruge en ekstra hånd til denne opgave? Uanset hvilken grad af service du ønsker, står vi klar til at hjælpe dig.

Med Fag Flyt sørger vi for en sikker flytning, når du bruger os som flyttemænd i Gentofte eller omegn. Vi behandler dine ting, som var det vores egne, og du kan trygt stole på, at samtlige kompotenter kommer frem til destinationen, præcis som vi modtog dem.

Hvad end du har brug for hjælp af en enkelt flyttemand, et team af arbejdsomme flyttemænd, en flyttebil til rådighed, strukturering og organisering af din flytning, kan du med sikkerhed få den rette hjælp gennem vores flyttefirma, Fag Flyt.

Vi har mange års erfaring inden for diverse flytninger, og der er derfor ikke dén flytning i Gentofte, vi ikke kan hjælpe med – uanset omfanget heraf.

Flyttefirma i Gentofte

Flytning både til privat og erhverv

Vi er et flyttefirma, der både hjælper til erhvervsflytning såvel som privat.

Hvis du har har et kontor, som skal pakkes ned, så står vi klar til at hjælpe. Vi ved, at der er mange vigtige elektroniske komponenter på kontorer, og med vores mange års erfaring og ekspertise kan du trygt stole på, at jeres ting bliver håndteret omhyggeligt. Du er mere end velkommen til at ringe, hvor vi kan aftale yderligere.

Hvis du i stedet ønsker et firma til privat flytning i Gentofte, står vi altid klar til at hjælpe. Vi har meget stor respekt for vores kunder, som desuden udtaler, at vi altid håndterer deres ting med stor professionalisme og varsomhed.

Du kan læse meget mere om vores priser på flytning i Gentofte, og prisen på vores flyttefirma vil afhænge af størrelsens opgave mm. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål eller nogle undringer, du vil vende.

Få hjælp til hele din flytning af vores flyttefirma

Vi ved udemærket godt, at en flytning kan kræve hårdt arbejde, og samtidig kan der være adskillige følelser og minder, der forbindes med en flytning. Vores flyttefirma tager dig derfor gerne i hånden og står til rådighed med eller uden flyttebil gennem hele processen, når du skal flytte i Gentofte. 

Vi kan sende én ud og bese dit indbo, så vi kan vurdere, hvor mange flyttekasser du helt gratis kan låne af os i forbindelse med, at du skal flytte til eller fra en bolig i Gentofte. Vores dygtige flyttemænd bidrager gerne til både planlægning samt strukturering af hele din flytning. 

Er du ikke selv interesseret i at pakke hele din bolig ned i flyttekasser, kan vi sagtens stå for hele nedpakningen eller udpakningen af dine flyttekasser. Har du brug for en hjælpende hånd til at samle eller skille dine møbler ad, eller til at montere eller afmontere diverse interiør og genstande fra dine vægge, kan du sagtens få en flyttemand fra Fag Flyt til at gøre arbejdet for dig. 

Du kan sagtens kontakte vores flyttefirma, hvis du blot har brug for at få en flyttemand til at svinge forbi din adresse i Gentofte og flytte dine ejendele fra a til b i en flyttebil. På denne måde slipper du selv for at køre flere gange mellem adresser i Gentofte, da en flyttebil har stor kapacitet og kan indeholde både adskillige flyttekasser og møbler. 

Vi hjælper dig også med din privatflytning i København eller som flyttefirma Østerbro. Kontakt os i dag.

Priser for flyttefirma i Gentofte

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)

FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål omkring med flyttefirma Gentofte.

Bor du i Gentofte, eller blot i nærheden, kan du få den rette hjælp til din flytning, hvad end den er af større eller mindre kaliber. Hos Fag Flyt hjælper vores dygtige flyttemænd gerne med alt fra privat til erhvervsflytning. Vores flyttefirma er familiejet, og derfor flytter vi med stor respekt, for alle dine personlige ting.

Det kan være omfattende at skulle flytte til en ny bolig, og derfor kan du nemt og effektivt få hjælp til alt det, du har brug for. Vores dygtige fagfolk kan bese din bolig og vurdere, hvor mange flyttekasser, du, helt gratis, kan låne, samt strukturere hele nedpakningen, udpakningen og selve flytningen.

Står du midt i en flytning og finder det hele lidt kaotisk, så er der hjælp at hente. Alt efter, om du har behov for én flyttemand eller flere flyttemænd til din flytning i Gentofte, kan du få hjælp til alt fra nedpakning og udpakning til afmontering og op- og nedbæring. Du kan sågar, med hjælp fra vores flyttefirma, få planlagt og struktureret din flytning helt gnidningsfrit.

Der er mange fordele, når du anvender et professionelt flyttefirma til at hjælpe med din flytning i Gentofte. Hos Fag Flyt tilbyder vi dig helt gratis at låne flyttekasser, så dine ejendele bliver beskyttet under hele flytningen. På denne måde kan du sikkert overlade dine møbler og ting til en flyttemand, der har respekt for dig og dine ejendele.