FLYTTEFIRMA GREVE - DIN PROFESSIONELLE FLYTTESERVICE

Mangler du hjælp til din flytning i Greve? Med assistance fra FagFlyt får du professionel hjælp til både nedpakningen og transporten, og vi hjælper også gerne med opbevaring.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hjælp til din flytning

Fag Flyt har over 40 års erfaring med flytning af alt fra små private flytninger til store erhvervsflytninger, blandt andet for København Kommune, Svane Køkkenet og mange flere.

Dette har givet os masser af erfaring og viden, som vi hver dag bruger i vores flyttefirma, når vi laver flytninger i Greve og omegn. Derfor kan du stole på at få en professionel hånd.

Uanset om din flytning er af den store eller lille skala, så hjælper vores flyttefirma gerne med din flytning i Greve. Ingen opgave er for stor eller for lille, og derfor kan du også altid kontakte os og få en kompetent flyttemand ud og vurdere, hvad vi kan gøre for dig, og hvilken pris du skal betale for det.

Vi laver altid fair priser uden gebyrer og efterfølgende overraskelser.

Flyttefirma i Greve

Dit flyttefirma i Greve

Skal du have rykket rødderne op og flyttet hele dit hjem et andet sted hen, så kan det være godt med en hjælpende hånd til at få processen til at gå lidt hurtigere. Ofte kan en flytning også være en følelsesmæssig rutsjebane, som kan være uoverskuelig at håndtere. Hertil er det jo godt, at man kan ringe til et flyttefirma som FagFlyt, som gerne klarer tingene for dig.

Når du får hjælp fra vores flyttefirma i Greve, kan du også få din flyttemand til at tage både flyttekasser, pap og andet med, så dine ting kan blive pakket godt ind, inden de pakkes ned og flyttes af sted. Vores flyttemænd er altid forsigtige med at pakke dine ting ned og ud. Derfor behøver du ikke at være bekymret, når vores flyttefirma står med din flytning i Greve.

Vi kan også hjælpe dig med erhvervsflytning på Sjælland.

Priser på flyttefirma Greve

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)