Flyttefirma Hørsholm - Hjælp til flytning nær dig

Hos Fag Flyt har vi mange års erfaring, og derfor kan vi også være dit erfarne flyttefirma i Hørsholm, hvis du har brug for en god flyttemand. Vi hjælper både med de helt store og helt små opgaver. Bestil din flytning på +45 32 96 96 98.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Flytning til eller fra Hørsholm

En flytning behøver langt fra at være en dårlig oplevelse. Det kan tværtimod gøres til en rigtig behagelig oplevelse, hvor et kapitel lukkes og et nyt åbnes. 

Hos Fag Flyt finder du dygtige flyttemænd, der både kan hjælpe med alt fra nedpakning til kørsel og udpakning. Hvad du har brug for og behøver vores hjælp til, det er helt op til dig. Lad os finde en god løsning, så du får den bedste og mest gnidningsfrie flytning muligt.

Flyttefirma i Kastrup

Lad os være din flyttemand i Hørsholm

Vi hjælper gerne med at flytte dine ejendele fra Hørsholm til en anden by, eller omvendt, men vi hjælper også gerne med at flytte til samme område. For os betyder det ikke så meget, hvor langt vi skal køre, men rettere, om du er tilfreds med flytningen.

Det er vores fornemste opgave som flyttefirma at gøre enhver flytning nem og overskuelig for dig, der skal flytte. Derfor er dine ønsker også vigtige at have klarlagt for os. Når vi kender dine behov, kan vores flyttemænd nemlig også langt bedre imødekomme dem.

Så lad os høre fra dig. Hvad har du brug for hjælp til fra et flyttefirma Hørsholm, og hvordan kan vi bedst være dig behjælpelige?

Brug for opbevaring?

Udover flytning kan vores flyttefirma også hjælpe med opbevaring af op til 45 flyttekasser. Så står du med nogle ejendele, som du ikke har plads til, gerne midlertidigt vil have opbevaret eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har klima- og indbrudssikrede arealer, hvor vi kan opbevare dine ting. Læs mere her.

Læs også om: Flyttefirma Solrød og flyttefirma priser.

Priser for flyttefirma Hørsholm

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)