Flyttefirma Kastrup - Erfarne flyttemænd til din tjeneste

Flytning er en stor opgave som for mange godt kan føles uoverskueligt. Hos os kan du trygt ligge ansvaret fra dig, vi skal nok tage os af hele processen. Hvis du bor i Kastrup eller omegn, vil du med os hos Fagflyt opleve et flyttefirma med professionelle flyttemænd, der sørge for en nem og tryg flytning.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Flyttefirma Kastrup - Overlad hele processen

Hvis du står overfor din næste flytning hvor du har et behov for en fejlfri, overskuelig og tryg flytning, så er du kommet til det helt rette sted. Vi hjælper til på hele Sjælland især i Københavns området, herunder Kastrup.

Vi er et flyttefirma der rykker ud til Kastrup for ikke kun at klare de tunge løft, vi tilbyder også meget mere end det. Ved at vælge vores totalløsning kan vi garantere mange års erfaring, til udførelse af hele processen fra planlægning, nedpakning, transporten samt udpakning og oprydning.
Derudover tilbyder vi at vores flyttemænd hjælper dig med nedtagninger og adskillelse af diverse møbler mm.

Med os som flyttefirma får du en tæt dialog med os, da vi stræber os på at imødekomme alle dine behov for flytningen i Kastrup, så du får indfriet de ønsker du har for en overskuelig og nem flytning.

Flyttefirma i Kastrup

Vores services

Vi tilbyder diverse flytninger både privat- og erhvervsflytning. Vi køre ud i hele København, herunder Kastrup. Uanset hvilken type flytning du er ude i, så tilbyder vi det samme, dog er en erhvervsflytning mere omfattende, som kræver en længere tidsperiode med planlægning osv.

Men vi tilbyder samme service til alle. Din beslutningsproces er nok allerede i fuld gang med den helt store research, for at finde frem til hvilket flyttefirma der kan imødekomme dine behov på bedste vis. Derfor anbefaler vi at du kontakter os for et uforpligtende tilbud, selv hvis du stadig er i overvejelsesfasen.

Vi tilbyder at sende en konsulent ud til dit erhverv hvis du ikke selv kender til omfanget af din flytning, for at kunne give dig et ret sigende tilbud. Vi vil i planlægningen vurdere hvor mange antal af flyttekasser der skal anvendes til flytningen, som vi naturligvis låner ud gratis.
Endvidere tilbyder vi materialer til hele flytningen for, at dine møbler kan blive pakket trygt ind uden at tage skade i transporten.

Os som dit flyttefirma Kastrup

Endvidere er vi et flyttefirma, som tilbyder services som opbevaringsrum på Amager. Har du et behov for at vi passer på dine ejendele i en periode, er det en mulighed med vores opbevaringsrum hvis du bor i Kastrup.
 
Her kan vi med sikkerhed garantere at dine ejendele er opbevaret trygt, med overvågningskamera samt klimabeskyttelse.
Det hele vil blive opbevaret på Amager, så hvis du er fra Kastrup er det en oplagt ydelse at gøre brug af, endda til en fornuftig pris.
 

Kontakt os på telefon +45 32 96 96 98 for en uforpligtende samtale, eller på mail info@fagflyt.dk.

Vi hjælper dig også med din privatflytning i København, som flyttefirma Herlevflyttefirma Albertslund, flyttefirma Ballerup og flyttefirma Greve. Kontakt os i dag.

Priser for flyttefirma Kastrup

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)