Flyttefirma priser - Skarpe priser på professionel flytning

Flyttefirma priser kan have stor betydning for din flytning, da det nemt kan blive en dyr og uoverskuelig proces. Hos Fag Flyt tilbyder vi skarpe priser, som ikke går på kompromis med vores høje kvalitet. Her på siden kan du både få svar på flytning priser, flyttemænd priser og meget mere.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvad er vores flyttefirma priser

Vi dækker hele Sjælland, og dine behov kommer altid i første række. Du får en fast pris på din flytning, så du ikke skal bekymre dig om ubehagelige overraskelser undervejs.

Vores vigtigste opgave er at give dig en god oplevelse, når vi hjælper dig med din flytning. Vi tilbyder hjælp med alt fra nedpakning og udpakning, til afmontering af møbler, eller nedtagning af lamper. Flyttefirma priser hos Fag Flyt afhænger således af opgavens størrelse, og hvor meget hjælp du har brug for, for at komme i mål.

Vores flyttemænd pris med en bil ligger på 640 kr. (ekskl. moms) pr. time. Prisen afhænger af, hvor meget du skal have flyttet, og flyttefirma priser kan derfor være svære at beregne. Vi vil dog med glæde give dig et uforpligtende tilbud på din flytning. Giv os et kald på +45 32 96 96 98, eller udfyld vores kontaktformular, for at høre mere om alt det vi kan tilbyde.

Læs mere om flyttefirma Amager eller flyttefirma Frederiksberg her. 

Det koster et flyttefirma

En tryg og sikker flytning

Vores vigtigste værdier er tryghed, omtanke og respekt, som præger alle vores flytninger. Vores flyttemænd er eksperter på deres område, og har mange års erfaring inden for både privat- og erhvervsflytning. Har du ikke plads til dine ejendele i din nye bolig, så har du også mulighed for at opbevare dine møbler i vores lagerhal. 

Der kan være mange penge at spare ved at vælge gode flyttefirma priser, da det at flytte sjældent er en billig udgift. Vi bestræber os dog altid på at finde det bedste tilbud til dig.

Priser for flyttefirma

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)