FLYTTEFIRMA ROSKILDE - ERFARNE OG PROFESIONELLE FLYTTEMÆND

Søger du et flyttefirma? Vi hjælper dig med din flytning i Roskilde. Hos Fag Flyt kan vi hjælpe dig med alle flytninger for både privat og erhverv.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Står du overfor en flytning i Roskilde?

At skulle flytte kan for mange være en uoverskuelig process, som kan trække tænder ud. Hos Fag Flyt ønsker vi at gøre en flytning så nem og bekymringsfri som mulig. Vi er derfor et flyttefirma, som tager os af hele flytteprocessen i Roskilde fra planlægning til udførsel.

Erfarne flyttemænd i Roskilde, klar til at hjælpe

Hvis du vælger Fag Flyt som dit flyttefirma, vil vi, inden flytningen går igang, sende en erfaren konsulent ud til din bolig, eller dit erhverv, i Roskilde, hvor vi her vil bese dit indbo. På den måde kan vores flyttemand bedst vurdere, præcis hvor mange mange flyttekasser og andre flyttematerialer, som er nødvendigt. Vi kan derefter beregne den bedste pris for dig.

Hvis din flytning er af mindre størrelse, kan vi også sagtens klare det på timebasis. Her vil en dygtig flyttemand blive sendt ud og klare din flytning, så effektiv og bekrymringsfri som muligt.

Vores flyttemænd er alle kompetente og har erfaring med at flytte alt – stort som småt. Ens for alle vores flyttemænd er, at de altid vil behandle dine ting med forsigtighed og respekt. Vi pakker desuden også gerne alt ned for dig og sætter mærker på flyttekasserne, så du overskueligt kan pakke det ud igen.

Vi tilbyder dig også at låne alle de flyttematerialer, som er nødvendige for at skabe en god og effektiv flytning.
Flyttefirma Roskilde

Hvorfor bør du vælge Fag Flyt?

Der er mange gode grunde til at vælge Fag Flyt til din næste flytning. Vi er et flyttefirma, som værner meget om tillid og professionalisme. Kundekontakt er samtidig prioriteret højt. Du bør derfor vælge vores flyttemænd, hvis du gerne vil have en flytteforretning, som du kan regne med.

Vi er et familieejet flyttefirma, som har mere en 40 års erfaring i flyttebranchen. De vigtigste værdier, for os, er tryghed, omtanke og respekt. Dette gælder både i vores samarbejde med kunder, men i lige så høj grad indbyrdes i vores flytteforretning. Vi har mange kunder som stole på os og vores arbejde – eksempelvis Danmarks Domstole.

Kontakt os i dag, og lad os stå for din flytning i Roskilde

I vores flyttefirma sidder vi altid klar til at tage imod din forespørgsel og vender altid tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud. Giv os gerne et kald på 32 96 96 98, eller udfyld kontaktformularen med dit navn, nummer, e-mail og din besked.

Hvis du har andre spørgsmål til os, som vedrører din flytning – stort som småt -, er du også altid velkommen til at kontakte os. Vi flytter for både store og små virksomheder, samt private, uanset størrelse. Vores tilbud er altid uforpligtende, men vi er sikker på, at vi nok skal finde en løsning, som passer dig.

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi i fællesskab kan finde frem til, hvordan vi bedst får flyttet dine ejendele sikkert fra A til B.

Læs også mere om flyttefirma Taastrup.

Kontakt os

Hvis du ønsker at høre mere om os som flyttefirma, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 32 96 96 98 for en uforpligtende samtale, eller på mail info@fagflyt.dk.

Vi hjælper dig også med din privatflytning i København, som flyttefirma Herlevflyttefirma Albertslund, flyttefirma Ballerup og flyttefirma Greve. Kontakt os i dag.

Priser på flyttefirma Roskilde

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)