Flyttefirma Taastrup - hjælp til flytning af flyttemænd

Hvis du står og mangler flyttehjælp i Taastrup, vil vores erfarne og kompetente flyttemænd hos Fag Flyt hellere end gerne hjælpe dig. 

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Skal du bruge en flyttemand til din flytning i Taastrup?

En flytning kan kræve hårdt arbejde gennem hele processen. Der er som regel en del forberedelser, der skal klares inden selve nedpakningen og flytningen finder sted. Med hjælp fra vores flyttefirma, Fag Flyt, kan du få en flyttemand ud til din bolig og bese den, så du kan få hjælp til at skabe overblik.

I vores flyttefirma hjælper vi dig gerne med at pakke alle dine ejendele ned i flyttekasser, som du helt gratis kan låne af os. Vi står også til rådighed, hvis du skal have pakket dine ting ud efter, vi har flyttet for dig.

Har du større møbelarrangementer eller væghængte møbler, er vi eksperter i at skille det ad og afmontere fra vægge, så du ikke selv står og bakser med store, tunge møbler.

Har du blot brug for at få transporteret dine ejendele, såsom flyttekasser og møbler, fra a til b, sender vi gerne en professionel flyttemand ud til din bolig i Taastrup for at hjælpe med at bære dine ting ud i sin flyttebil og køre tingene til et aftalt sted. 
Flyttefirma Taastrup

Professionelt flyttefirma til dig i Taastrup

Hvad end du bor i en etplansvilla eller en taglejlighed i Taastrup, kan vores flyttefirma hjælpe dig med flytningen. Vi er i besiddelse af stærke og kompetente flyttemænd, der passer på dine ejendele og yder den bedste flytteservice.

Derved kan du trygt overlade dine møbler og andre personlige ting i hænderne på en flyttemand fra vores flyttefirma. Vi har stor respekt for både dig og dine ting, og vi ønsker at du får en god oplevelse med din flytning i Taastrup.

For udover at det kan være et kaotisk og overskueligt projekt at stå skulle flytte, så kan der også være bekymringer, sorg eller glæde, som vi selvfølgelig tager hensyn til, når vi flytter dine ting for dig.

I vores flyttefirma tilbyder vi gerne at flytte hele molevitten for dig i en af vores flyttebiler, hvis du skal have opbevaret dine ting på et lager, men også hvis de skal køres til en ny bolig i Taastrup.

Vi hjælper dig også med din privatflytning i København, som flyttefirma Herlev, flyttefirma Albertslund, flyttefirma Ballerup, flyttefirma Ringsted og flyttefirma Greve. Kontakt os i dag.

Erhvervsflytning i Taastrup

Står din virksomhed midt i flyttekaos og skal flytte ud af erhvervslokaler i Taastrup og hen i nogle nye, så tag endelig kontakt til vores flyttefirma. Vi hjælper nemlig ikke kun med privat flytning, men kan også sagtens klare flytninger af større kaliber såsom erhvervsflytning. 

Hvad end I har en stor eller mindre virksomhed beliggende i Taastrup og skal bruge hjælp fra et flyttefirma til nedpakning af kontorartikler, elektronik, møbler og andet grej, I er i besiddelse af, vil vi med stor forsigtighed og respekt for jeres ting, hellere end gerne give hånd med at klare flytningen for jer. 

Det er klart, at vores flyttemænd kan skabe et bedre overblik og planlægge samt strukturere jeres erhvervsflytning bedst muligt jo bedre tid, I er i. Men vi træder også gerne til, hvis I i al hast skal bruge et flyttefirma, der kan tage over og udføre jeres flytning i Taastrup.

Flytterengøring i Taastrup

Både flytning og rengøring kan være tidskrævende og en sur pligt, der bare skal ordnes hurtigst muligt. Derfor hjælper vores flyttefirma dig gerne med begge dele. 

Vælger du at få hjælp til din flyting af en erfaren flyttemand fra vores flyttefirma, tilbyder vi nemlig billig og effektiv flytterengøring i samme forbindelse. Vi kan klare rengøring på arealer op til 399 m2. På vores hjemmeside kan du se en prisliste samt, hvilke elementer, der indgår i vores flytterengøring. 

Med afsluttende rengøring kan du overlade en skinnende ren bolig eller erhvervslokale til nye lejere eller købere, så de kan træde ind i rene, nye omgivelser.

Vi hjælper dig også med din privatflytning i København, som flyttefirma Herlevflyttefirma Albertslund, flyttefirma Ballerupflyttefirma Ringsted og flyttefirma Greve. Kontakt os i dag.

Priser for flyttefirma Taastrup

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)