Hvad koster det at flytte - Find priser for flytning her

Hvad koster det at flytte? Behøver man at bruge flyttefolk, eller kan man nøjes med at leje en flyttebil? Lad os gøre dig klogere på, hvad koster en flytning, så du kan forberede dig.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvad koster det at flytte?

Det koster mellem 50.000 og 100.000 kr. at flytte, viser en analyse over det danske flyttemarked, af Dentsy Aegis Network. Dette inkluderer alle forbedringer og løbende udgiver forbundet med flytningen

Dette betyder dog ikke, at det vil være din pris. Du kan nemlig gøre det billigere ved selv at pakke dine ting ned og flytte tingene selv. Dog er det både nemmere og hurtigere at få fagfolk til det. 

Vil du vide, hvad koster en flytning hos Fag Flyt, så kontakt os i dag. Vi laver gerne en beregning af, hvad koster det at flytte ud fra dine ønsker.

Læs mere om flyttefirma Amager eller flyttefirma Frederiksberg her.  

Hvad koster det at flytte?

Få hjælp fra Fag Flyt

Hvad end det er en flytning af et specifikt rum, som et køkken, eller møbler, såsom et klaver, så kan der være mange grunde til, at du søger hjælp til det.

Det kan ofte være en fordel at søge hjælp hos erfarne fagfolk, hvis man ikke selv har styr på, hvordan det bedst gøres, eller hvis man vil være sikker på, at der ikke er noget, der går i stykker undervejs.

Hos Fag Flyt har vi mange års erfaring inden for faget, og derfor kan vi også med stolthed i stemmen sige, at vi er ét af de bedste valg, du kan vælge under din flytning. Vi kan nemlig hjælpe med:

  • Nedpakning af dine ejendele
  • Flyt af mindre og større møbler
  • Flytning af hele eller dele af et hjem
  • Kørsel af flyttegods

Og meget mere. Læs mere om dine muligheder, samt hvad koster en det at flytte, hos Fag Flyt her.

Priser for flytning:

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)