Opbevaring af møbler - Et tørt og sikkert sted til dine ting

Opbevaring af møbler er til dig, der står mellem flytninger, er flyttet til et mindre sted eller som mangler ekstra plads. Vi passer på dine ting, til der er kommet styr på situationen. Vores hal er klimakontrolleret, og sørger for at dit interiør opmagasineres under de bedste forhold i vores hal på Amager.

FÅ ET TILBUD HER

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores lokaler har en tør luft og er videoovervåget, så du med ro i maven kan have dine ting hos os. Vi står klar til at hjælpe dig både med flytningen og opmagasinering af møbler, så tøv ikke med at give os et kald.

Opbevaring af møbler til erhverv

Om du leder efter opbevaring af møbler til privat brug eller erhverv, har vi en løsning til dig. Det kan være, at I har dokumenter eller interiør fra kontoret, som bare står og fylder, og bedre ville egne sig til opmagasinering. Vi kan også bruges som fjernarkiv, som pakkes i et system, hvor I nemt og hurtigt kan få fat i det I skal bruge.

Læs mere om flytterengøring eller kontorflytning her. 

Opbevaring af møbler

Opbevaring af møbler til private

Vi ved, hvor uoverskuelig en flytning kan virke. Derfor er vores mål at gøre flytningen så let som muligt for dig. Hos os får du god service og en skånsom behandling af dine ejendele, og alt det, der ikke er plads til, køres ud til vores lagerhal.

Vores lagerhal består af bokse med plads til cirka 45 flyttekasser, som alle registreres i et system, der gør det let at finde igen. Du slipper derfor for opmagasinering af møbler på dit loft eller i din kælder, hvor dine ejendele kan tage skade af forholdene. 

Kontakt os i dag og få et tilbud på, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på +45 32 96 96 98, eller udfyld vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud til dig.

Priser for flytning

  • 1 mand og bil pr. time – 640 kr. (eksl. moms)
  • 2 mand og bil pr. time – 960 kr. (eksl. moms)
  • 3 mand og bil pr. time – 1.340 kr. (eksl. moms)